Vil du være med på å utvikle Klæbu Sjokoladefabrikk?

Klæbu Sjokoladefabrikk ble startet i 2019 av Richard Kleijnen, sjokolademaker og sosial gründer. Nå gleder vi oss til å finne veien videre for dette evetyret. Richard har en lidenskap for mat og matlaging, og bruker mye tid på å oppdage nye smaker. Han ønsker å bruke mest mulig lokale ingredienser: tyttebær, multer, blåbær, og jakter på den femte smaken, umami. Det finnes ingen begrensninger. Så lenge det smaker godt, kan det brukes til å lage nydelig sjokolade. Lokalt håndverk, uten konserveringsmidler - ekte og friskt!

Visjonen til Klæbu Sjokoladefabrikk består av to deler:

Å lage sjokolade av høy kvalitet

Første del dreier seg altså om å lage sjokolade av høy kvalitet. Hovedsaklig konfekt produsert i små kvanta. Dette er forretningsdelen av Klæbu Sjokoladefabrikk, og gjør oss i stand til å leve av dette, og vil skape nye arbeidsplasser.

Å etablere et sjokolade-opplevelsessenter

Allerede har hundrevis av barn feire fødselsdagen sin på fabrikken vår i Vikingvegen. Vi mottar stadig bestillinger på arrangement og selskap. For voksne tilbyr vi workshoper og spennende kurs for å lære litt ekstra om smak og sjokolade.

Vi ønsker å videreutvikle virksomheten til å tilby mye mer enn salg av sjokolade. Et sted i ånd av Roald Dahls «Charlie og sjokoladefabrikken», la oss kalle det «Klæbus Sjokoladeeventyr», hvor folk i alle aldre kan ha det artig, lære, smake og holde på med sjokolade. Forestill dere at folk kommer fra hele landet for å oppleve «Klæbu Sjokoladeeventyr»!

Denne delen handler altså om å tenke lokalt, skape verdier og gjøre noe meningsfullt i Klæbu: gleden en ser i øynene på 15 barn som har hatt en fantastisk opplevelse er verdt mer enn penger.

Så hvordan går det?

Det går godt, og vi vokser sakte men sikkert! Siden november i fjor har Klæbu Sjokoladefabrikk hatt større inntjening enn utgifter, og derfor hatt kapasitet til å dekke en liten lønn og videre investeringer. Månedlig får vi nye forretningskunder, og de er lojale og kommer tilbake. Vi konkluderer med at virksomheten er velykket, og strategien god.

For å fortsette veksten må vi øke produksjonskapasiteten, investere i maskiner til nye produkt, og oppgradere noe av vårt nåværende utstyr, og selvfølgelig få flere ansatte. Vi må også videreutvikle konseptet med bursdagsfeiringer og kurs, å komme ordentlig i gang med «Klæbu Sjokoladeeventyr»: læringsmateriell, rom til workshopper, eventrom, kafé, butikk med mere. Allerede er vi i samtaler med ulike institusjoner fra Trondheimsregionen som kan hjelpe oss å nå målene våre.

Dette krever økt kapital og vi vurderer å selge inntil 20 % av selskapet i form av 2000 stk. aksjer pålydende kr 1000,-

Som medeier i Klæbu Sjokoladefabrikk vi du få:
  • Rett til utbytte
  • Nyhetsbrev med relevant info om drift, ansatte, produkter, markedsutvikling mm.
  • Invitasjon til produktlanseringer og prøvesmaking
  • Mulighet til å komme med innspill og ønsker om nye produkter

Kjøper du mer enn 5 aksjer vil du få 10% rabatt på alle varer du kjøper i vårt fabrikkutsalg.

Vi ønsker å tilby aksjer til våre kunder, til folk som har en relasjon til Klæbu, og til venner og bekjente, men er selvsagt ikke fremmed for interesse fra investorer som synes konseptet vårt høres bra ut.

Dersom du ønsker å være en del av et lite «Sjokoladeeventyr» setter vi pris på om du fyller ut skjemaet nedenfor, for å motta tilbud om kjøp av aksjer. Vi vil følge prinsippet om førstemann til mølla ☺.

Vi understreker at du først vil motta selve tilbudet etter at du har tatt kontakt med oss.

Meld din interesse i dag og motta et uforpliktende tilbud om kjøp av aksjer. I tilbudet vil det opplyses om regnskapstall, budsjetter og annen relevant selskapsinfo.

Med vennlig hilsen

Jacqueline og Richard Kleijnen

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Jeg er interessert i å kjøpe ……….. stk aksjer à kr 1000,- og ønsker et uforpliktende tilbud på dette.

Navn


Epost


Telefon


Send skjemaet til: [email protected] eller kontakt oss på telefon 406 59 257 dersom du ønsker mer informasjon